PR/Media

Ska ni ha ett evenemang? Har ert företag gjort någon stor förändring som ni vill nå ut med?
Jag skriver pressmeddelanden och hjälper er också att identifiera vilka medier ni ska kontakta för att få störst genomslag.

Jag gör även hemsidor i wordpress, bland annat har jag gjort min egna hemsida som ni besöker just nu.

Referenser:

Svenska landslagsryttaren Patrik Kittel besökte Tjörn våren 2014 och höll en clinic på Ranneberga Gård i Skärhamn. Inför clinicen gjorde jag pressmeddelande åt arrangören och nyheten spreds även utanför ridsportsfären, se exempel HÄR.

När familjen Wahlborg köpte Grevagården, en av de största privatägda ridanläggningarna i Sverige gjorde jag pressmeddelandet. En sökning på google visar att pressmeddelandet och nyheten fick stort genomslag i såväl hästmedia som västsvensk media. Nyheten får ett par hundra träffar.

När Hästföretagare i Göteborgsregionen inom ramen för sitt ”skitprojekt”, som handlar om att göra biogas av hästgödsel, åkte till Tyskland på studieresa var jag med. Efteråt gjorde jag pressmeddelande som skickades ut, bland annat blev det en artikel i Ny Teknik och ”skitprojektet” fick medieuppmärksamhet långt utanför hästvärlden.

Stall Liori och HovslagarAnna hade öppet hus under sommaren och lokaltidningen Bohusläningen var på plats efter att ha blivit informerade via pressmeddelande, artikeln lästes av representanter för Moderaterna som kom på studiebesök.